Guber gostuje u Šekovićima

Posljednji mečevi Regiolane lige RS - Grupa Istok

Guber gostuje u Šekovićima

M. Jakovljević

Susretima 26. kola završava se sezona u Regionalnoj ligi RS grupa Istok.

Vodeći gostuju i to prvoplasirani Guber u Šekovićima, a Podrinje u Lokanju. Srebreničani neće propustiti priliku da pobjedom izbore  ulazak u drugu ligu RS grupa Istok.

Od ostalih susreta pažnju privlače mečevi u kojim se ekipe bora za opstanak Majevica - Birač i Proleter - Zadrugar gdje su gosti favoriti. Ostali susreti nemaju takmičarski značaj.

PAROVI 26. POSLJEDNJEG KOLA: 

MILIĆI: Milići-Bratstvo, ŠEKIOVIĆI: Šekovići-Guber,  RUHOTINA JOHOVAC: Proleter-Zadrugar,  LOPARE: Majevica.Birač, LOKANJA: Lokanj-Podrinje, DONJA TRNOVA: Partizan-Trnovica   Slobodna ekipa Jedinstvo(Ročević)

TABELA:  Guber 51, Podrinje 49, Lokanj i Milići 36,Jedinstvo 34, Bratstvo i Trnovica 33, Partizan 31, Zadrugar, Šekovići 28, Birač 27, Majevica 23, Proleter 12 Srpska Varoš 0 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi