Trener Slavije nakon remija u Zenici

Gutović: Zasluženo smo osvojili bod

D. Kurbegović

Slavija je danas u Zenici na Kamberovića polju uzela bod na gostovanju kod ekipe Mladosti iz Kaknja. Ekipa iz Istočnog Sarajeva povela je u Zenici, ali se Mladost vratila, ipak na kraju neporaženi su napustili Zenicu.

Trener Slavije Milan Gutović bio je zadovoljan rezultatom na današnjoj utakmici.

"Nemam puno šta da kažem, čestitam Mladosti na korektnom dočeku i utakmici. Ja čestitam svojim igračima na zasluženo osvojenom bodu, da je bilo malo više sreće i iskustva u posljednjim trenucima utakmice, mogli smo osvojiti i tri boda, ali ja sam zadovoljan osvojenim bodom", kaže Gutović.

Slavija nije najbolje spremna i uigrana zbog problema u klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo imali raznih problema u klubu, igrači su dolazili svakih 10 dana, nismo imali kontinuitet u radu. Neki igrači nisu ni igrali posljednjih godinu dana, tako da valja nam sve to uigrati i spremiti za veoma tešku polusezonu. S obzirom da ima 18 kola očekuje nas težak zadatak i imat ćemo strašnih problema zbog toga", kazao je Gutović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.