Mladi bh. reprezentativac

Hadžiahmetović: Imamo dobru ekipu

E. Škorić

U hotelu Terme na Ilidži danas je održana press konferencija U-21 reprezentacije BiH.

Bh. reprezentacija igra protiv Lihtenštajna u utorak u Zenici meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Zadovoljan sam svojom formom, standardan sam u klubu koji ima dobre rezultate. Što se reprezentacije tiče, smatram da imamo dobru ekipu. Poznajemo se i nadam se da ćemo napraviti bolji rezultat u ovim kvalifikacijama", rekao je Amir Hadžiahmetović, nogometaš Konyaspora.

Selektor Marinović o pripremama za Lihtenštajn kaže:

„Težićemo da unaprijedimo igru i napravimo iskorak. Juče smo počeli sa pripremama, još samo čekamo Suljića da se priključi ekipi. Demir Peco se povrijedio u posljednjoj utakmici svog tima, te smo umjesto njega pozvali Nikolu Dujakovića iz Krupe. Ostali reprezentativci su tu, spremaju se. To su igrači koji su prošli kroz naše omladinske selekcijei dobro se poznaju. Nadam se da će opravdati očekivanja, a mi ćemo pratiti i druge koji bi eventualno mogli da se priključe ovoj selekciji.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi