Mladi veznjak Željezničara

Hadžiahmetović: Moram se truditi da budem još bolji

Mladi Amir Hadžiahmetović u 105. gradskom derbiju pokazao je da je svjetla budućnosti Željezničar.

Veznjak Plavih smatra da su on i njegovi saigrači mnogo kvalitetnija ekipa od njihovog narednog protivnika, ali da to moraju potvrditi na terenu.

"Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Travnika i da uz trenerove zamisli možemo ostvariti pobjedu. Zadovoljan sam svojim nastupima u posljednje vrijeme, ali se moram truditi da to bude još i bolje. Jedna od trenerovih zamisli bila je da igram u oba pravca. Na derbiju mi je sve išlo od noge, imao sam poseban motiv da odigram dobro. Pokušao sam ući smiren u utakmicu i to mi je pošlo za rukom", rekao je Amir Hadžiahmetović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti