Napadač Olimpika za SportSport.ba

Hadžić: Rad sa priprema trebamo prenijeti na prvenstvo

S. Mlaćo

Iako ima 32. godine Emir Hadžić će sigurno biti velika uzdanica FK Olimpik u drugom dijelu sezone BH Telecom Premijer lige.

Iskusni napadač vjeruje da će njegov tim izboriti opstanak u premijerligaškom društvu, što je i jedini cilj.

"Prije svega želim da kažem da smo pripreme odradili odlično, imali vrhunske uslove, a protiv Lučkog se vidio i naš umor. Rezultat je u drugom planu, ali je uvijek dobro kada pobijedite, te nam je ovo bila generalka koju smo uspješno apsolvirali", kazao je Hadžić za SportSport.ba.

Ono što je vidljivo golim okom jeste da Olimpik ima mnogo kvalitetniju ekipu u odnosu na prvi dio sezone. Na Otoku su stigla veoma zvučna pojačanja.

"Došlo je dosta kvalitetnih igrača koji su se uvijek borili za titulu, a ne za opstanak. Na treninzima se može primijetiti dosta kvalitetniji rad, a opet kažem šteta šo nije početak prvenstva. Našu šansu vidim u toj igri i kvaliteti koju smo dobili dolaskom novi igrača i ovo što smo radili trebamo da prenesemo u igru u prvenstvu. Nadam se da ćemo izboriti opstanak", dodao je iskusni prvotimac Olimpika Emir Hadžić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da su kompletne pripreme pratili i novi čelnici kluba, koji su tako još jednom pokazali svoje ozbiljne namjere. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi