Direktor FK Olimpik

Hadžić: Cilj je bio izbjeći Željezničar i Široki Brijeg

S. Mlaćo

Predstavnici federalnog prvoligaša Olimpika iz Sarajeva imali su razloga za zadovoljstvo nakon današnjeg žrijeba parova četvrtfinala Kupa BiH.

Naime, Sarajlije će u dva meča odmjeriti snage sa liderom Prve lige Republike Srpske Zvijezdom 09 iz Etno Sela Stanišići.

Medijima se nakon žrijeba obratio direktor Vukova sa Otoke Emir Hadžić.

"Moramo biti zadovoljni, jer smo pred sami žrijeb očekivali nekog lakšeg protivnika, samo da izbjegnemo Željezničar i Široki Brijeg, što se i desilo. Zvijezda 09 je protivnik po mjeri, a naš cilj je da idemo do kraja. Tako ćemo se i ponašati, te se nadam prolazu", jasan je bio Hadžić, nekada proslavljeni napadač na premijerligaškim terenima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi