Hadžić: Moramo se pokazati na Euru

Napadač Bayerna pred Evropsko prvenstvo

Hadžić: Moramo se pokazati na Euru

Još dva dana su ostala do polaska kadetskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine u Azerbejdžan, a jedna od uzdanica selektora Sakiba Malkočevića biće i igrač minhenskog Bajerna Benjamin Hadžić.

Mladi ofanzivac oduševljen je plasmanom na veliko takmičenje: "To je najbolja stvar koju smo mogli napraviti. Moramo se pokazati na Evropskom prvenstvu. To je dobro za našu budućnost".

O Euru je razmišljao i tokom prvenstva: "Sezona je još bila u toku, ali mislio sam i o Evropskom prvenstvu. Fenomenalno je to što smo uradili i vidjećemo šta nas čeka u Azerbejdžanu".

Hadžić otrkiva i šta očekuje od tima na najvećoj evropskoj smotri fudbala: "Sve se može desiti, ali vjerujem da ćemo napraviti dobar rezultat".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi