Hadžić: Ne smijemo podcijeniti Željezničar

Trener Podrinja

Hadžić: Ne smijemo podcijeniti Željezničar

D. Rakanović

Fudbaleri Podrinja danas na svom terenu igraju protiv Željezničar Sport Teama u okviru osmog kola Prve lige Republike Srpske. 

Trener Podrinja Senad Hadžić istakao je da u meču protiv novajlija ne smije biti kiksa. 

"Utakmicu sa Tekstilcem smo zaboravili i to je bio samo jedan naš loš dan, i sve misli su usmjerene prema današnjem rivalu. Nikakvog kiksa ne smije biti, Željezničara ne smijemo podcijeniti. Od početka meča moramo igrati ofanzivno, jer napad je i najbolja odbrana. Vjerujem u svoje igrače da će ispuniti sve postavljene zadatke i da možemo do novih bodova," rekao je Hadžić. 

Nakon sedam odigranih kola Podrinje ima devet bodova i nalazi se na osmoj poziciji, dok je Željezničar na šestom mjestu sa bodom više. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica između Podrinja i Željezničara igra se danas od 16 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije