Hadžić postigao pet golova u pobjedi Sarajeva nad Radnikom

Premijer liga za kadete

Hadžić postigao pet golova u pobjedi Sarajeva nad Radnikom

A. Beganović

U okviru 9. kola Premijer lige za kadete odigrano je pet susreta, a Sarajevo je sa ubjedljivih 7:0 savladalo Radnik.

Nakon prvog poraza u Banjoj Luci mladi fudbaleri Sarajeva su svoj bijes iskalili na Radniku. Posebno je danas raspoložen bio Nedim Hadžić, koji je postigao čak pet golova, dok su se još u listu strijelca upisali Armin Pozder i Civić.

U duelu Čelika i Slavije nije bilo golova, dok je Sloboda golovima Janevskog, Hodžića, Omerovića i Hodžića sa ubjedljivih 4:0 savladala Mladost.

Kadeti Širokog Brijega i Rudara podijelili su bodove (1:1). Širokobriježani su povelili golom Bešlića u 12. minuti, da bi bod Rudaru donio Kadirić jeddanaest minuta kasnije.

U komšijskom derbiju mladi fudbaleri Travnika su nadigrali Vitez (2:1). Hopić je postigao oba pogotka za Vezire, dok je za Vitez strijelac bio Ivišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.