Hadžić: Prolaz je itekako moguć

Sarajevo želi nadoknaditi zaostatak iz Mostara

Hadžić: Prolaz je itekako moguć

A. Haznadarević

Bordo momčad će na svom stadionu Asim Ferhatović Hase u srijedu biti na velikom ispitu, budući da izabranici Dragana Jovića u uzvratni duel osmine finala Kupa BiH ulaze sa minusom od dva pogotka, te će morati odigrati perfekntu utakmicu kako bi obezbijedili prolazak u dalji krug takmičenja.

Svjesni su toga i igrači Sarajeva, ali ipak potpuno odlučni u namjeri da prođu dalje:

"Imamo negativan rezultat - 3:1. Primili smo mnogo golova, ali smo dali taj jedan koji nas ostavlja u igri. Mislim da je prolaz dalje itekako moguć. Mnogi protivnici su došli na Koševo braneći se, ali su otišli nazad sa 2, 3 ili 4 gola. Iako je Zrinjski kvalitetna ekipa, mislim da, uz dobru igru, prolazimo dalje", rekao je napadač FK Sarajevo Emir Hadžić za službenu klupsku internet stranicu.

Istog mišljenja je i kapiten Sedin Torlak, koji želi da njegovi momci ponove igru i rezultat subotnjeg meča protiv Borca:

"Moja očekivanja od ove utakmice su jasna. Želim prolaz dalje. Mislim da možemo proći, jer je kvalitet definitivno na našoj strani. Želimo pokazati igru kao u utakmici protiv Borca, ili još bolju, kako bismo ostvarili identičan rezultat kao što je bio slučaj u subotu", istakao je Torlak.

On je posebno pozvao navijače da pomognu svojoj ekipi u ovom dosta teškom zadatku koji je pred njima:
"Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju, jer nam je njihova podrška jako bitna", zaključio je kapiten.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije