Hadžić više nije član Eskisehirspora

Potvrdio za SportSport.ba

Hadžić više nije član Eskisehirspora

Anel Hadžić sljedeće sezone definitivno neće nastupati za turski Eskisehirspor. 

Vezni fudbaler naše reprezentacije (26) je u redove Eskisehirspora stigao u zimskom prijelaznom roku, a kada je potpisao ugovor imao je klauzulu prema kojoj postaje slobodan ukoliko ovaj turski klub ne uspije izboriti opstanak.

Nakon velike borbe Eskisehirspor nije uspio ostvariti zacrtani cilj i po isteku sezone Hadžić je automatski dobio slobodne papire, a pitanje nove sredine trebao bi riješiti u narednim danima nakon što detaljno razmotri sve ponude. 

"Istina je da sam sada slobodan igrač. Sa čelnicima kluba sam imao dogovor da neću ostati ako ispadnemo i tražim sada novu destinaciju. Radi se, pregovara, ali najprije se želim dobro odmoriti i onda ću vidjeti šta i kako dalje", kazao je Hadžić za SportSport.ba. 

Inače, Hadžić je u protekloj polusezoni bio standardan član Eskisehirspora i u prvenstvu je zabilježio dva pogotka i isto toliko asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi