Mlada nada bh. fudbala i Bayerna

Hadžić vjeruje da može zagorčati život Austrijancima

A. Beganović

Prije tri dana doputovali u Baku, odradili su dva treninga, a danas će svoja koplja na terenu ukrstiti sa Austrijom. Kadetska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine predstavljat će našu zemlju na smotri najboljih selekcija starog kontinenta, no izabranici Sakiba Malkočevića ne žele biti samo prolaznici, odnosno i u Azerbejdžanu žele iznenaditi fudbalsku Evropu.

Atmosfera u taboru naše reprezentacije je fenomenalna, a na posljednjem treningu uoči duela sa Austrijom za SportSport.ba je govorio mladi fudbaler Bayerna i bh. reprezentativac Benjamin Hadžić.

"Ako damo više od 100 posto svojih mogućnosti odigrat ćemo dobru utakmicu", na slabom bosanskohercegovačkom jeziku i pomalo nervozno istakao je Hadžić.

"Ako Bog da biće danas i pogodak. Novi sam u selekciji, ali svi su me prihvatili na najbolji način. Atmosfera je sjajna, Austrija je taktički odgovorna selekcija, ali i mi smo, pa ćemo vidjeti šta će na kraju biti", dodao je fudbaler Bayerna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi