Hadžić: Želimo prolaz dalje

Sportski direktor FK Olimpik

Hadžić: Želimo prolaz dalje

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika sutra će odigrati kup susret protiv ekipe GOŠK-a u okviru osmine finala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u našoj državi.

Žrijeb je odlučio da se utakmica igra na Otoci, a u uvodu za ovaj duel govorio je sportski direktorom Vukova, Emir Hadžić.

“Kup je svakako takmičenje koje nas interesuje u ovoj sezoni i želimo da idemo što dalje u ovom takmičenju. Žrijeb nam je dodijelio GOŠK, koji je pokazao da se radi o jednoj jako nezgodnoj ekipi koju sa klupe sjajno vodi Slaven Musa. Mi smo tokom sedmice analizirali igru gostiju i svakako da ćemo probati iskoristiti svaku priliku za pogodak i ostvariti prolazak dalje. Ekipa koja pobijedi Sarajevo, Široki Brijeg sigurno da zaslužuje respekt, ali mi se želimo nametnuti i ostvariti prolazak u četvrtfinale”, rekao je Hadžić u najavi kup duela.

Narednog vikenda za tim sa Otoke slijedi utakmica 13. kola protiv ekipe Bosne iz Visokog.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Mi smo u posljednjem kolu kiksali u Travniku, odigrali smo ispod nivoa našeg kvaliteta i propustili priliku da osvojimo puni plijen. Bosna je ozbiljna ekipa, želi vrh tabele i svakako da na Otoku ne dolaze sa bijelom zastavom. Na nama je da pokažemo da je susret na Piroti bio samo loš dan, a to moramo dokazati na terenu i osvojiti bodove koji su nam jako bitni za vrh tabele'”, istakao je sportski direktor Olimpika za fkolimpik.ba.

Olimpik i GOŠK svoj susret osmine finala kupa BiH igraju sutra (srijeda) od 15 sati na stadionu Otoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi