Hadžo: Očekivati je da tri boda ostanu u Bugojnu

Nogometašica Iskre

Hadžo: Očekivati je da tri boda ostanu u Bugojnu

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre u subotu će na svom Jakliću dočekati posljednjeplasiranu ekipu Modriče u okviru 5.kola Premijer lige za žene.

Bugojanke nakon četiri kola imaju sedam bodova i zauzimaju treće mjesto, a u klubu su zadovoljni ostvarenim s obzirom da su u čak tri kola bili gosti.

Plave dame protiv Modriče će tražiti pobjedu kako bi ostale u samom vrhu tabele, a optimista pred ovaj duel je i Mirha Hadžo, prvotimka ŽNK Iskra.

"S obzirom na vrlo težak raspored u prva četiri kola ja sam svojim učinkom i pokazanom igrom zadovoljna. Isto tako zadovoljna sam brojem osvojenih bodova i prikazanom igrom. Izuzetno sam zadovoljna odnosima  unutar kluba i odnosima na relaciji uprava kluba i igračice", kazala je Hadžo za SportSport.ba.

Modriča je za sada najslabija momčad Premijer lige bez ijednog osvojenog boda i u Bugojnu se nadaju da će tako biti i nakon subotnjeg duela.

"Ako uzmemo u obzir da je učinak gostujuće ekipe i broj osvojenih bodova minimalan, realno je za očekivati  da tri boda ostanu u Bugojnu. Mislim da će na kraju samo biti pitanje kojim rezultatom ćemo dobiti ovu utakmicu", dodala je Hadžo.

Meč između ŽNK Iskra i ŽFK Modriča igra se u subotu na stadionu Jaklić sa početkom u 16 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi