Mladi prvotimac Slobode za SportSport.ba

Hairlahović: Zasluženo smo slavili nad Željom

E. Dindić

Veoma dobru partiju u večerašnjoj pobjedi Slobode nad Željezničarom pružio (1:0) je mladi Ismar Hairlahović.

Sloboda je pružila borbenu partiju i to im se na kraju isplatilo. Nakon meča Hairlahović nije krio svoje oduševljenje u razgovoru za SportSport.ba.

"Utakmica je bila jako napeta, a mi smo dobro ušli u susret. Imali su jak voljni momenat i mislim da smo apsolutno zaslužili pobjedu. Ova pobjeda nam daje krila nakon negativne serije rezultata i sada je ovo podstrek da krenemo sa pozitivnom serijom", kazao je Hairlahović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda se sada nalazi na devetom mjestu sa devet osvojenih bodova, a u narednom kolu Tuzlaci će u goste banjalučkom Borcu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi