Hajdarević: Funkcionišemo dobro kao ekipa

Mladi napadač NK Iskra za SportSport.ba

Hajdarević: Funkcionišemo dobro kao ekipa

S. Mlaćo

Nogometaši Iskre pobjedom nad Vitezom u Bužimu (3:0) na najbolji mogući način otvorili su novu sezonu Druge lige Federacije grupa Zapad. Bugojanci su opravdali ulogu favoriti, te zasluženo slavili, a sva tri pogotka su postigli u drugom poluvremenu.

Otpor domaćina slomio je mladi napadač Kemal Hajdarević, dojučerašnji junior tima sa Jaklića koji je priliku dobio u drugom poluvremenu te se treneru Senidu Kulašu odlužio sa dva pogotka.

- "Naravno da sam zadovoljan svojom igrom,  golovima i na kraju samim rezultatom. Funkcionišemo dobro kao ekipa i mislim da će u narednom periodu biti još bolje igre, kako za mene tako i za ekipu. Za mene je najbitnije to da su samnom zadovoljni moji saigrači i trener", ističe Hajdarević za naš portal.

Mladi napadač bio je kapiten zlatne generacije juniora Iskre koja je prošle sezone dogurala do polufinala kupa BiH gdje su izbačeni od FK Sarajevo, ali već tada je pokazao da u Iskri definitivno uveliko mogu računati na igrače iz svog omladinskog pogona.

- "U narednim utakmicama ću se potruditi da igram što bolje i usput da naravno postižem golove, dodao je mladi napadač.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iskru već u srijedu očekuje duel 1.kola Kupa Federacije BiH  protiv Borca iz Izačića, a susret se igra na stadionu Jaklić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi