Hajduk u Gabelu dolazi s drugim timom

Turnir u februaru

Hajduk u Gabelu dolazi s drugim timom

M. Maksimović

Splitski Hajduk će na ovogodišnji 27. memorijalni turnir “Andrija Anković” u Gabeli poslati svoj drugi tim, potvrđeno je jučer iz ovog kluba.

Turnir će se odigrati 11. i 12. februara ove godine, a uz tim trenera Marka Loze, te domaćina GOŠK-a nastupit će aktualni prvak BiH i vodeći tm Premijer lige Zrinjski iz Mostara, te trećeplasirana ekipa Druge ige Hrvatske Gorica.

Hajduku će ovo biti osmi nastup na Memorijalu, a sa šest osvojenih naslova (1991., 1999., 2000., 2001., 2002., 2013.) Bijeli su najtrofejniji klub na gabeljanskom turniru.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi