Hajrović: Atmosfera u Ljubljani je nevjerovatna!

Jedini došao na poziv NSBiH

Hajrović: Atmosfera u Ljubljani je nevjerovatna!

E. Škorić

Mladi nogometaš Arsenala Sead Hajrović jedini se udostojio doći u Ljubljanu na poziv Nogometnog saveza Bosne i Heregovine.

Petorici mladih i talentiranih nogometaša je NSBiH poslao poziv za druženje i upoznavanje u Ljubljani. Na početku se odmah saznalo da ne dolazi Alen Halilović, veznjak Dinama. Zatim je "otpao" i Schalkeov Sead Kolašinac.

 

Iako je u razgovoru za SportSport.ba jednom prilikom izjavio da je razgovarao s kapitenom bh. reprezentacije Emirom Spahićem i da će doći u Ljubljanu, Haris Seferović je prihvatio poziv švicarskog selektora Ottmara Hitzfelda i, umjesto u Ljubljani, u srijedu navečer će igrati za Švicarsku u prijateljskoj utakmici protiv Grčke.

 

Seadov brat Izet je također prihvatio poziv Švicarske, pa je Sead krenuo sam za Ljubljanu. Danas je stigao u prijestolnicu Slovenije, te je već oduševljen. 

 

"Prva noć u Ljubljani. Atmosfera je nevjerovatna! Igrači su bolji nego što sam očekivao. Oni su spremni", napisao je Hajrović na svom Twitter-profilu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Nama ostaje nada da i mnogi krenu njegovim stopama, te za svoju reprezentaciju izaberu Bosnu i Hercegovinu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.