Mladi reprezentativac nakon pobjede

Hajrović: Bili smo kompaktni i nije bilo problema za nas

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine je jučer na Bilinom polju sa 4:1 savladala Albaniju, a ekipa našeg portala je nakon utakmice razgovarala sa mladim reprezentativcem, Seadom Hajrovićem.

"Cijela ekipa je odigrala dobru utakmicu. Znali smo da će se oni umoriti u drugom poluvremenu. Odmah smo dali treći i četvrti gol. Oni su poslije pali i igra je bila gotova za nas", rekao je Hajrović dodavši:

"Bilo je teško, oni su imali nekoliko dobrih igrača. Igrači sa brojem 11 i 17 su nam napravili nekoliko problema. Ali mi smo bili kompaktni, fino smo se odbranili, zabili golove i nije bilo problema za nas".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti