Sead Hajrović pred debi

Hajrović: Jedva čekam da zaigram za reprezentaciju

Sead Hajrović, debitovaće za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u susretu protiv A reprezentacije naše zemlje.

Hajrović je istakao kako su ga svi u reprezentaciji odlično primili, te da jedva čeka nastup u dresu reprezentacije. 

"Osjećaj je super. Jedva sam čekao da sredim papire, dva mjeseca sam čekao na njih. Dobio sam poziv čim sam sredio papire i sada jedva čekam da igram za mladu reprezentaciju, pa kasnije i za A reprezentaciju", rekao je napočetku razgovora Hajrović, te je nastavio.

"Sve je super. Svi su me lijepo dočekali, imali smo ručak i odmor, sve je super. Pričamo stalno o utakmici protiv A reprezentacij. Igrati protiv Džeke, Pjanića je velika stvar, te pokazivati se pred selektorom Sušićem je stvarno odlična stvar za sve nas", dodaje Hajrović.

Sead je istakao i da on neće štediti A reprezentativce.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"To je druga stvar. Pogotovo sam se ja u Engleskoj naučio da udaram i da guram, ali vidjećemo kako će biti na terenu", te o situaciju u kojoj on igra za BiH, a brat Izet za Švicersku, i o ponudama za nastavak karijere kaže:

"Mi smo razgovarali o tome. Bio je on i tu pod pritiskom, vidjećemo kako će biti kasnije i kako će se dešavati. Ima nekih ponuda i bitno mi je da se pokažem. Igrao sam za mladu ekipu Arsenala, ali želim sad da igram i da se dokažem", rekao je Hajrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.