Hajrović: Nadam se da ću pomoći Bosni i Hercegovini

Naknadno dobio poziv Baždarevića

Hajrović: Nadam se da ću pomoći Bosni i Hercegovini

Izet Hajrović je danas dobio poziv Mehmeda Baždarevića za predstojeće utakmice protiv Velsa i Kipra, koje su na rasporedu 10. i 13. oktobra.

Fudbaler Werdera, koji trenutno boravi na posudbi u Elcheu, istakao je da je izuzetno sretan zbog poziva u nacionalni tim, a putem svog zvaničnog Facebook profila je poručio:

"Upravo letim prema BiH s nadom da ću pomoći svojim saigračima i svojoj državi da izborimo odlazak na Evropsko prvenstvo 2016. godine. Jako sam sretan!".

Podsjećamo, Mehmed Baždarević se na poziv Izetu Hajroviću odlučio nakon što su za predstojeće utakmice 'otpali' Ermin Zec i Sead Kolašinac, dok je nastup Tine Sušića pod velikim upitnikom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti