Krilni napadač našeg nacionalnog tima nakon utakmice

Hajrović: Nije ovo bio naš dan, ali ništa nije gotovo

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras na stadionu Bilino polje od Kipra rezultatom 2:1 u prvom kolu kvalifikacija za odlazak na EURO 2016. 

Fudbaler Werdera iz Bremena, Izet Hajrović nije bio u početnom sastavu, a priliku je dobio u drugom poluvremenu. Nakon utakmice Hajrović je istakao kako je naša reprezentacija i pored poraza, uz Belgiju favorit grupe. 

"Nije bila baš najbolja utakmica, ali eto desi se. Mislim da smo mi uz Belgiju favoriti. Imamo još utakmica i moramo nadoknaditi izgubljene bodove," kaže Hajrović i dodaje: 

"Nije ovo bio naš dan. Mi imamo još utakmica, ovo nije bio naš dan. U oktobru nas očekuju nove utakmice," kaže Hajrović.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije