Hajrović: Rezultat savršen, momci su sjajni

Mladi defanzivac oduševljen atmosferom

Hajrović: Rezultat savršen, momci su sjajni

Mladi igrač Arsenala koji se nalazi na posudbi u Barnetu, Sead Hajrović jučer je nakon sastanka sa čelnicima N/FSBiH otkrio kako će nastupati za našu reprezentaciju.

Podsjetimo, pozivi su bili upućeni petorici potencijalnih reprezentativaca, a mladi defanzivac se jedini odazvao pozivu čelnika saveza.

 

Izgleda kako je Hajrović bio impresioniran  atmosferom u našem taboru, a svoje oduševljenje nije krio ni na svom Twitter profilu na kom je uoči povratka u Englesku napisao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Upravo krećem. Bilo je ovo uspješno putovanje, upoznao sam ekipu, rezultat je bio savršen, momci su sjajni. Nadam se da ovo nije zadnji put!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.