Hajrović, Zakarić, Cimirot i Fejzić prvi došli na okupljanje

Zmajevi od danas u Trening centru

Hajrović, Zakarić, Cimirot i Fejzić prvi došli na okupljanje

E. Škorić

U Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici počelo je okupljanje bh. reprezentacije.

Zmajevi se od danas okupljaju u novosagrađenom Trening centru u Zenici pred prijateljsku utakmicu s Lihtenštajnom u Tuzli i kvalifikacijsku protiv Kipra na Bilinom Polju.

Selektor Safet Sušić imat će na raspolaganju 22 igrača, a zbog teže povrede okupljanje propušta defanzivac Schalkea Sead Kolašinac.

Nogometaš Werdera Izet Hajrović se prvi pojavio u Trening centru, zatim su došli Goran Zakarić, Gojko Cimirot, novopečeni Zmajevi, pa Jasmin Fejzić, kao i Papetov pomoćnik Borče Sredojević.

Do kraja dana bi se i ostali trebali priključiti. Novinari pred modernim Trening centrom čekaju na prve izjave iak danas u Zenici pada jaka kiša.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Dodajmo da će naši igrači sutra dva puta trenirati, u 10 i u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.