Hakleri večeras protiv Slovenije

Hakleri večeras protiv Slovenije

Malonogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u Laškom protiv domaće selekcije Slovenije  odigrati  prvi susret kvalifikacija za nastup na Evropskom prvenstvu  2012. godine u Hrvatskoj. 

U okviru Šeste  kvalifikacione grupe  protivnici BiH bit će još selekcije Italije (25.februara) i Latvije (27. februara).

Boje BiH u kvalifikacijama će brantiti: Bahrudin Omerbegović, Goran Melher, Alen Lalić, Nijaz Mulahmetović, Maid Ramić, Slaven Novoselac, Dražen Novoselac, Tomo Bevanda, Dejan Pavlović, Ivan Matan, Nikola Perković, Enez Crnalić, Vladimir Vladisavljević i Nermin Kahvedžić.

Nastup na EP će izboriti pobjednici iz šest kvalifikacionih grupa, te pet najbolje drugoplasirnih ekipa.

Raspored nastupa BiH u kvalifikacijama:
24. februara: 
Slovenija - BiH (20.00 sati)
25. februara:
BiH - Italija  (17.30)
27. februara:
BiH - Latvija (15.30)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.