Halep će u srijedu uzdrmati bh. sportsku javnost?

Sazvao konferenciju za novinare

Halep će u srijedu uzdrmati bh. sportsku javnost?

E. Škorić

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH Amer Halep u srijedu će u Sarajevu održati press konferenciju. 

Halep će na press konferenciji, prema njegovim riječima, govoriti o nepravilnostima i malverizacijama u radu krovne kuće našeg fudbala.

Suspendovani član Izvršnog odbora NFSBiH najavljuje da će na spomenutoj konferenciji za novinare progovoriti o stvarima koje će uzdrmati bh. sportsku javnost.

Na kraju podsjetimo da je Halep zajedno sa predsjednikom Fudbalskog saveza Srednjobosanskog kantona Antom Bilješkom isključen iz bh. fudbala na šest mjeseci zbog prekršaja iz člana 66. i 69. disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza BiH.

Halep tvrdi da je i kažnjen zbog toga što se borio protiv nepravilnosti u krovnoj kući bh. fudbala, a sasvim sigurno bh. sportska javnost s velikim nestrpljenjem očekuje njegovu press konferenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.