Handžić: Uz Božiju pomoć do pobjede na Koševu

Fudbaler Olimpica

Handžić: Uz Božiju pomoć do pobjede na Koševu

U nedjelju je dan odluke za Olimpic, koji će pokušati da eventualnom pobjedom nad Sarajevom izbori opstanak u društvu najboljih. 

Olimpic je dobrim igrama u zadnjih nekoliko utakmica uspio da se vrati u život i nadolazeća utakmica na Koševu je odlučujuća za sudbinu Vukova. Problem izabranicima Faika Kolara predstavlja i činjenica da igraju protiv Sarajeva koje se bori za Evropu, pa samim tim imaju još teži put do cilja. 

"Čeka nas izuzetno teška utakmica protiv Sarajeva. Bodovi su potrebni i nama i njima, ali mi smo u malo boljoj formi u posljednje vrijeme i nadam se da ćemo uspjeti slaviti u posljednjem kolu. Mi ćemo dati svoj maksimum i uz Božiju pomoć se nadamo najboljem", kazao nam je Kenan Handžić.

Prvotimac Olimpica je svoju karijeru započeo upravo na Koševu i za Sarajevo ga vežu lijepe uspomene. 

"Volio bih više da je Sarajevo ranije osiguralo Evropu, a mi opstanak, pa da ovo bude jedna prijateljska utakmica. U Sarajevu sam počeo karijere, za taj klub me vežu lijepe uspomene, ali ja sam profesionalac. Dat ću sve od sebe da moja ekipa ostvari što bolji rezultat i nadam se da će se poklopiti i drugi rezultati. Bilo bi najbolje da na kraju budemo zadovoljni i mi i Sarajevo", dodao je 25-godišnji Handžić na kraju razgovora za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Sarajeva i Olimpica na rasporedu je u nedjelju s početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi