Haos u Zenici, napadnuti Mulalić i Karić

Neredi nakon utakmice

Haos u Zenici, napadnuti Mulalić i Karić

E. Škorić

Dosta ružnih scena viđeno je po završetku utakmice Čelik - Željezničar.

Čelik je s 1:0 savladao Željezničar, ali po završetku desile su se neke nemile sene i stvari koje radije želimo da zaobiđu sportska borilišta.

Na zapadnoj tribini došlo je do koškanja između domaće i vjerovatno jednog manjeg dijela gostujuće publike, a dio domaćih navijača napao je šefa stručnog štaba Željezničara Edisa Mulalića i njegovog pomoćnika Elvisa Karića.

Igrači Željezničara krenuli su prema zapadnoj tribini, a onda su zasuti bakljama i stolicama, na šta su oni uzvratili na sličan način, dok je golman gostiju Vedran Kjosevski nasrnuo na redara. Svakako je za osudu i to što je Dženis Beganović završio sa stolicom u rukama, što se može vidjeti na snimku, kao i to što je Ivan Lendrić jednu ubačenu baklju na teren od strane navijača domaćeg kluba pokušao vratiti na tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve u svemu, ružno i nepotrebno... 



Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi