Haris Alispahić pojačao stručni štab FK Radnik

Dojučerašnji trener juniora NK Iskra

Haris Alispahić pojačao stručni štab FK Radnik

S. Mlaćo

Nogometaši Radnika iz Donjeg Vakufa prvi dio sezone u Drugoj ligi Federacije BiH završili su na četvrtom mjestu sa 22 osvojena boda. 

Tim iz Donjeg Vakufa pružao je veoma dobre partije, pa ima isto bodova kao i trećeplasirani Kiseljak. 

Izabranici Edina Smajića vrijedno se spremaju za drugi dio sezone u kojem žele ostati u vrhu tabele, a ovih dana dobili su pojačanje u stručnom štabu. Naime, pomoćnik Smajiću u narednom periodu će biti dojučerašnji trener u stručnom štabu juniora NK Iskra Bugojno Haris Alispahić.

Alispahić je u igračkoj karijeri bio kapiten NK Iskra, koja je tada nastupala u Premijer ligi naše zemlje, a sa juniorima tima iz Bugojna izborio je polufinale Kupa naše zemlje, što je bio historijski rezultat za ovaj klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije