Haris Dilaver novi igrač Mladosti iz Kaknja

Veliko pojačanje u napadu

Haris Dilaver novi igrač Mladosti iz Kaknja

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Kaknja pripremaju se za početak Prve lige FBiH u kojoj će sigurno igrati važnu ulogu, budući da su u ovom prelaznom roku doveli nekoliko sjajnih i provjerenih igrača. 

Nakon dolaska iskusnog stopera Almira Hasanovića, klub se pojačao i s Amarom Prutinom, te Harisom Dilaverom, koji će sigurno biti veliko pojačanje u napadu.

Haris Dilaver je 24-godišnji ofanzivac, koji je prošao čitavu omladinsku školu Čelika gdje je bio juniorski prvak države, a pet sezona proveo je u seniorskoj ekipi. Posljednje dvije sezone bio je član ekipe Viteza, a od ovog ljeta je slobodan igrač.

Dilaver će sigurno biti veliko pojačanje u napadu što je dokazao već u prvoj utakmici za novi klub postigavši treći pogodak u uvjerljivoj pobjedi Mladosti 3:0 protiv ekipe Travnika koja je jučer odigrana na stadionu Mladosti u Kaknju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.