Haris Seferović napustio Novi Travnik

Očekuje se još odlazaka

Haris Seferović napustio Novi Travnik

S. Mlaćo

Nakon poraza od Zvijezde (0:2), nogometaši Novog Travnika otišli su na zimsku pauzu.

Novotravničani su polusezonu završili na posljednjem mjestu i imaju samo pet osvojenih bodova, a sigurno je da će ovaj tim već na pauzi napustiti nekoliko prvotimaca.

Jedan od onih kojih sigurno napuštaju Novi Travnik jeste nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Haris Seferović, koji je ove polusezone upisao svih 15 nastupa uz dva pogotka.

Pored Seferovića, ovaj tim napustit će i Kenan Heco, a još nekoliko igrača najavilo je odlazak. Treba istaći da su Novi Travnik igrači napuštali tokom sezone, tačnije to su učinili Josip Grebenar, Senad Tabaković, Harun Benca i Kenan Hafizović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Novi Travnik zaslužuje bolji plasman i ja im od srca želim da krenu sa dobrim partijama", kazao je Seferović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi