Navijači Sarajeva nezadovoljni porazom

Harmony nagrađen ovacijama, ostalima salve zvižduka

M. Šljivak, foto: Mahir Sarajlić

Sarajevo je danas u drugom kolu Premijer lige BiH poraženo na gostovanju kod Travnika s 1:0.

Jedini gol postigao je German Kouadio u 90. minuti, a u ovom susretu je u dresu bh. šampiona debitovao i 25-godišnji Nigerijac, Harmony Ikande.

Pokazao je Ikande kako će biti veliko pojačanje za bordo tim. Držao je lagano sredinu terena, a navijači Sarajeva su prepoznali njegovu borbenosti i borbu na terenu.

Tako je na kraju meča jedino Nigerijac zaradio ovacije. Veliki broj navijača bordo tima, koji se pojavio na Piroti, ovacijama je nagradio ovog sjajnog fudbalera.

Ostatak ekipe, uključujući i trenera Dženana Uščuplića, nagrađen je zvižducima, te se od njih zahtjeva veća borbenost na terenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas je u Travniku nije bilo, te je šampion upisao prvi ovosezonski poraz.

U narednom kolu Sarajevo na Koševu dočekuje Široki Brijeg.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.