Hasančić i Milošević zadovoljni remijem

"Najpravedniji ishod"

Hasančić i Milošević zadovoljni remijem

Radnik i Sarajevo su danas na Gradskom stadionu u Bijeljini remizirali odigravši meč bez pogodaka (0:0).

"Kako sam i rekao, ovo je bila teška utakmica. U drugom poluvremenu smo pokušali s nekim izmjenama, imali smo dobru priliku preko Hebibovića koji nažalost nije pogodio. Na kraju treba biti zadovoljan i sa ovim rezultatom, koji je po meni najrealniji", rekao je Admir Hasančić, jedan od trenera FK Sarajevo.

"Ove ovacije publike nisu upućeni meni, već igračima. Smatram da je bod protiv Sarajeva pozitivan rezultat. Momci su ispoštovali osnovni dogovor, tu sam tek dva dana ali do sada su odradili ono što smo se dogovorili i zadovoljan sam. Drago mi je što smo nekoliko puta izmamili aplauz, a moja želja je da ih u budućim utakmicama bude još više", rekao je novi trener Radnika Nebojša Milošević, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas težak raspored, ali uz ovakav pristup i uz ovakvu borbu očekuje nas uspon. Dobro mi jedošlo što dolazi reprezentativna pauza da bolje upoznam igrače. Još jednom hvala publici na divnoj dobrodošlici, a trudit ćemo se da opravdamo njihovo povjerenje".


Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi