Optimizam u redovima Slobode

Hasandić: Sigurni smo u pobjedu nad Bosnom

E. Dindić

Pred sutrašnji derbi 3. kola Lige za prvaka na današnjoj press konferenciji medijima se obratio i član OKK Sloboda Almir Hasandić. 

Svjesni su u Tuzli da ih čeka kvalitetan protivnik, ali vjeruju da mogu upisati vrijednu pobjedu.

"To što se desilo u srijedu svjesni smo da nismo ništa uradili od onog što smo vježbali. Međutim, ne bi puno o protekloj utakmici i iz svakog poraza naučio dosta toga. Ovaj posljednji nas je sjedinio i jedva čekamo utakmicu sa Bosnom. Nikad nismo bili sigurniji u pobjedu kao sada. Obećavam u ime ekipe da ćemo dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu i da pokažemo mukotrpni rad, te da se to ocrta na terenu. Vjerovali smo u ovo i vjerujemo i dalje, te sam siguran protiv Bosne izaći kao pobjednici", kazao je Hasandić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi