Hasanhodžić na probi u norveškom Haugesundu

Napustio pripreme Travnika

Hasanhodžić na probi u norveškom Haugesundu

S. Mlaćo

Stoper Travnika Emrah Hasanhodžić napustio je pripreme Vezira i u naredna tri dana će boraviti na probi u norveškom prvoligašu Haugesendu.

Ovaj 23-godišnji stoper već je boravio na probi u Interu iz Zaprešića, ali je odlučio ostati vjeran Travniku. 

Priključio se ekipi, odradio početak priprema, a zatim otputovao za Norvešku. Ukoliko zadovolji struku Haugesunda i potpiše ugovor  Travnik će dobiti odgovarajuće obeštećenje, s obzirom na važeći ugovor koji ovaj nogometaš sa Vezirima ima od kraja sezone. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hasanhodžić je ove polusezone upisao 13 nastupa u ligi, te tri u kup takmičenju, a nastupao je još za Bosnu iz Visokog, Igman, Jedinstvo, te Željezničar, gdje je i ponikao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi