Hasanhodžić: Poraz iz Goražda nas nije pokolebao

Defanzivac Travnika pred nedjeljni duel

Hasanhodžić: Poraz iz Goražda nas nije pokolebao

S. Mlaćo

Nogometni klub Travnik je ovoga četvrtka organizovao press  konferenciju u povodu predstojeće utakmice sa HNK Čapljina.

Prisutnim medijima su se obratili član stručnog štaba, pomoćni trener – Senad Bajrić; Emrah Hasanhodžić – igrač i Nikola Đurić -golman.

Osvrnuvši se na prethodne utakmice i stanje u timu, Bajrić je kazao kako ih zasigurno čeka teška utakmica.

“Što se tiče ekipe Čapljine, mi smo svjesni da se ta ekipa pojačala na polusezoni. Jako disciplinovana, jaka, čvrsta ekipa koja se pretežno brani i nadam se da će tako igrati u Travniku” kaže Bajrić.

Kada je riječ o sastavu, Veziri trenutno imaju problem sa sastavljanjem najbolje ekipe pa ovu utakmicu neće biti Irhana Smajića koji je povrijedio zadnju ložu i Nemanje Pekije koji ima tri žuta kartona dok su ostali spremni, željni pobjede te se nadaju da će cilj i ostvariti.

Defanzivac Emrah Hasanhodžić se osvrnuo na atmosferu u ekipi te istakao da ih poraz u Goraždu nije pokolebao. "Naprotiv, sada smo još čvršći i istrajniji u ostvarenju konačnog cilja", kazao je Hasanhodžić.

Golman Nikola Đurić očekuje tešku utakmicu obzirom da je pratio prethodne utakmice protivničkog kluba, međutim, mišljenja je da ukoliko se ispoštuju dogovori iz svlačionice rezultat zasigurno neće izostati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica NK Travnik – HNK Čapljina se igra u nedjelju, 26. marta u 15 i 30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi