Hasanhodžić umjesto u Čeliku završio u Travniku

Želi pomoći Vezirima

Hasanhodžić umjesto u Čeliku završio u Travniku

D. Kurbegović

Nogometni klub Travnik u narednoj sezoni ima plan da se ekspresno vrati u Premijer ligu BiH. Na čelu kluba je ostao Nihad Selimović, koji želi u narednoj sezoni imati ekipu koja će im donijeti prvu poziciju u Prvoj ligi FBiH.

Travnik će imati sigurno veoma jaku ekipu, jer imena poput Nurkovića, Nuhića, Kovača, Smajića i Jusufbašića, garantuju da će se na Piroti igrati kvalitetan nogomet.

Danas je ugovor s klubom potpisao još jedan igrač koji ima iskustvo igranja u Premijer ligi upravo u dresu Travnika. Defanzivac kojem je posljednji klub bila visočka Bosna danas je parafirao jednogodišnji ugovor, a riječ je o 22-godišnjem stoperu Emrahu Hasanhodžiću.

Zanimljivo da je Hasanhodžić čitave pripreme prošao sa zeničkim Čelikom, ali na kraju do potpisa ugovora nije došlo. Travničani su brzo reagovali  i dodatno ojačali svoju zadnju liniju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj stoper u svojoj karijeri pored Travnika nastupao je za Željezničar, Igman, Jedinstvo i Bosnu iz Visokog.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi