Hasanović: Bod u Mostaru bio bi uspjeh

Radnik pred Zrinjski

Hasanović: Bod u Mostaru bio bi uspjeh

E. Škorić

 Gostovanje aktualnom prvaku Zrinjksom bit će pravi test zrelosti za sastav Radnika.

Bijeljinska ekipa je u prva dva kola osvojila samo jedan bod, a porazno je to što u 180 minuta nisu uspjeli da zatresu protivničku mrežu.

"Zrinjski ima jednu od najkvalitetnijih ekipa u ligi i oni su apsolutni favoriti u ovom susretu. Mi ćemo pokušati da im pružimo što jači otpor, a uz malo sportske sreće možemo i do pozitivnog rezultata. Nama bi i jedan bod bio ogroman uspeh", rekao je jedan od najopasnijih igrača Radnika Mirza Hasanović.

Mreža Radnika zatresla se u prva dva kola samo dva puta, a da na golu nije bilo Boriše Bodiroge sigururno je da bi protivnici još koji put pogodili vrata tima iz Bijeljine.

Upravo će Bodiroga biti najveća prepreka Zrinjskom. "Moramo zatvoriti sve prilaze našem golu i zaustaviti njihov vezni red i napad. Ako u tome uspijemo onda eto dobrog rezultata. Nadam se da ću sačuvati svoju mrežu", kaže Bodiroga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.