Hasanović: Konkurencija je jaka, čekat ću svoju šansu

Novi član Slobode

Hasanović: Konkurencija je jaka, čekat ću svoju šansu

S. Mlaćo

Eldar Hasanović, 26-godišnji vezista danas je potpisao ugovor sa tuzlanskom Slobodom.

Hasanović  u Tuzlu dolazi iz izraelskog Bnei Sakhnina, a u našoj zemlji nosio je dres Veleža, Čelika i Željezničara.

Sloboda nakon sedam odigranih kola u Premijer ligi ima 13 bodova i nalazi se na trećem mjestu, sa samo tri boda zaostatka za vodećim Zrinjskim, a sigurno da će dolazak Hasanovića dodatno  ojačati veznu liniju trenera Husrefa Musemića.

"Očekujem da ću se što prije uklopiti u ekipu i početi igrati. Nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatima  u nastavku prvenstva,a  konkurencija u veznom redu je jaka. Ja sam strpljiv  i čekat ću svoju šansu", kazao je Hasanović za SportSport.ba.

Hasanović se povezivao i sa jednim klubom iz HNL-a,  ali je na kraju ipak odlučio za našeg premijerligaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Brzo smo se dogovorili i sve je bilo korektno sa obje strane. Odlučio sam se za Slobodu jer vidim da rade dobro, u vrhu su i imaju velike ambicije ove sezone", dodao je novi vezista tima sa Tušnja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi