Haskić i Letić u idealnom timu 12. kola Fortuna lige

Dobre partije bh. internacionalaca

Haskić i Letić u idealnom timu 12. kola Fortuna lige

Mjesto u idealnoj postavi 12. kola slovačkog nogometnog prvenstva prema izboru portala Sport7.sk izborili su bh. internacionalci Nermin Haskić i Bojan Letić. 

Naime, Haskić je u subotu sa Košicama na gostujućem terenu rezultatom 2:0 savladao Bystricu, a oba pogotka bila su djelo nekadašnjeg fudbalera Sarajeva koji je tako natjerao slovačke novinare da ga uvrste u idealni tim kola.

Zahvaljujući odličnim prodorima po lijevoj strani i centaršutevima kojima je stvorio nekoliko dobrih šansi za tvoj tim, mjesto u timu kola zauzeo je i Letić, čija je Žilina na domaćem terenu deklasirala Ružomberok rezultatom 5:1. 

Idealni tim kola prema portalu Sport7.sk: Tofiloski, Saláta, Szabó, Letić, Škriniar, Pančik, Škvarka, Podio, Charizopulos, Piroska, Haskić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.