Haskić: Naš cilj je prvo mjesto

Trener FK Vitez

Haskić: Naš cilj je prvo mjesto

S. Mlaćo

FK Vitez na zimsku pauzu u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Zapad otišao je sa drugog mjesta, sa dva boda zaostaka za jesenjim šampionom ekipom Iskre.

Vitežani su osvojili 27 bodova i bit će jedan od glavnih konkurenata za osvajanje prvog mjesta. 

"Meni je pauza lično dobro došla s obzirom da sam nakon bolesti mog pomoćnika Đemila Neslanovića ostao raditi sam. Naš cilj je definitivno prvo mjesto, imamo odličan raspored na proljeće, a što se tiče odlazaka tu je rubrika prazna. Neće ih biti, a cilj nam je pojačati se sa još četiri igrača. Nudi nam se par provjerenih igrača, a vidjet ćemo sa rukovodstvom kluba koga ćemo dovesti", kazao je za SportSport.ba trener tog tima Šaban Haskić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi