Haskić: Poštujemo Novi Travnik, naš cilj je Prva liga FBiH

Prvotimac FK Vitez za SportSport.ba

Haskić: Poštujemo Novi Travnik, naš cilj je Prva liga FBiH

S. Mlaćo

FK Vitez sa dvije pobjede otvorio je novu sezonu Druge lige Federacije BiH grupa Zapad.

Izabranici Šabana Haskića postigli su devet pogodaka, te se zasluženo nalaze na prvom mjestu.

U dva susreta nove sezone istakao se Ammar Haskić, koji je postigao tri pogotka i vodeći je strijelac lige.

"Krajišnik smo savladlai 4:1, Busovaču 5:0 i ovo je odličan početak za nas. Nadam se da ćemo sa pobjeda nastaviti i u Novom Travniku, a naš cilj je jasan, osvajanje prvog mjesta i ulazak u Prvu ligu Federacije BiH. Atmosfera u ekipi je na jednom visokom nivou, vrijedno smo trenirali čitavu sedmicu da se što bolje spremimo za sutrašnju utakmicu. Svi igrači koji budu igrali dati će i više od maksimuma", kaže Haskić za SportSport.ba.

"Poštujemo ekipu Novog Travnika, koja je uz nas i Krajinu jedan od kandidata za osvajanje prvog mjesta", jasan je talentovani nogometaš.

Golgetersku seriju želi nastaviti i u nedjeljnom derbiju.

"Postigao sam tri gola u dva kola, a nadam se da ću sa dobrim partijama i postizanjem golova nastaviti i u Novom Travniku", dodao je na kraju razgovora prvotimac FK Vitez Ammar Haskić.

Sutrašnji derbi u Novom Travniku igra se sa početkom u 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi