Haurdić: Na Koševu će rijetki izbjeći poraz

Strijelac za Rođene

Haurdić: Na Koševu će rijetki izbjeći poraz

Rođeni su na Koševu u subotu osvojili veliki bod. U utakmici u kojoj je protivnik većim dijelom meča imao brojčanu nadmoć, pa tako inicijativu i veći broj prilika, Mostarci su uspjeli zaprijetiti u dva navrata, ali prvi put uspješno pogodivši mrežu Dejana Bandovića. 

Učinio je to novi fudbaler Rođenih Anes Haurdić koji je prvi put zaigrao protiv matičnog kluba.

„Vrijedan bod protiv super jakog protivnika. Utakmicu je pokvarilo isključenje Maletića u finišu prvog poluvremena. Igrali smo taktički dosta dobro, to nam se isplatilo kada sam postigao gol, ali je kasnije bilo preteško odbraniti se sa deset igrača. Sve u svemu trebamo i možemo biti zadovoljni. Na Koševu će se rijetke ekipe provući bez poraza,“ kazao je Haurdić koji nije proslavio svoj pogodak.

„Nisam to uradio iz poštovanja prema matičnom klubu i njegovim navijačima. Ja sam tu odrastao, tamo živim i tamo su najljepše uspomene. Sarajevu želim mnogo sreće u četvrtak protiv Borussije M'gladbach. Nadam se da će pobijediti,“ dodao je Haurdić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.