Hebibović produžio ugovor sa Veležom

FK Sarajevo bio zainteresovan za fudbalera Rođenih

Hebibović produžio ugovor sa Veležom

Anel Hebibović fudbaler mostarskih Rođenih produžio je ugovor sa Veležom do juna 2015. godine, saopštio je danas klub iz Mostara. 

Hebibović je u Velež stigao 2011. godine iz redova Igmana iz Konjica. Hebibović kojem je ugovor isticao na kraju sezone produžio je ugovor za još jednu godinu. 

Hebibović se dovodio u vezu sa FK Sarajevo, a to je za naš portal potvrdio i sportski direktor bordo tima, Abdulah Ibraković. Sada je izvjesno da Hebibović u Sarajevo neće doći kao slobodan igrač, a pitanje je da li je bordo tim spreman da plati obeštećenje za fudbalera Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.