Prvotimac Sarajeva za SportSport.ba

Hebibović: Želimo izvući što bolji rezultat u Moldaviji

Sarajevo će u prvom pretkolu igrati protiv moldavske Zarije, a za ove utakmice bordo tim se sprema na Jahorini.

Ekipa portala SportSport.ba posjetila je pripreme Sarajeva, a igrači bordo tima ističu da imaju sjajne uslove i da za sada sve teče po planu.

"Zadovoljni smo. Imamo ovdje dobre uslove, vrijeme nas dobro služi. Treniramo dobro i čekamo evropsku utakmicu", rekao je Hebibović, dodavši:

"Dodatno ćemo analizirati ekipu iz Moldavije kako bismo vidjeli njihove sve prednosti i mane, ali sigurno je da idemo na pobjedu i da pokušamo izvući što bolji rezultat u gostima. Mislim da je bolje što prvo igramo u gostima. Igrat ćemo tamo rasterećenije i najbitnije da ne primimo gol, a ako postignemo neki, to još bolje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ambicije kluba su da izborimo Evropu i naredne sezone, ali rano je o tome govoriti, ali sigurno je da ćemo se boriti za vrh", istakao je Hebibović na kraju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi