Veznjak Čelika uoči Širokog

Hećo: Ako želimo pobjedu moramo ostaviti srce na terenu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra igraju veoma važnu utakmicu na Bilinom polju protiv ekipe Širokog Brijega. Zeničani su malo poljuljani nakon katastrofalne igre na Otoci protiv Olimpica, ali vremena za detaljniju analizu nemaju jer im u goste dolazi veoma jaka ekipa s Pecare.

Na današnjoj press konferenciji medijima se ispred igrača obratio veznjak Haris Hećo, koji je najavio sutrašnju utakmicu, te kazao svoja očekivanja.

"Vratit ću se na utakmicu protiv Olimpica, kazao bi da je nas više sustigao umor nakon utakmice protiv Sarajeva., gdje smo se dosta potrošili i to se osjetilo na svim igračima.Imali smo zakašnjele reakcije, falilo nam je svježine, ali i treninga jer se dosta igrača kasnije priključilo.Fali nam snage i dosta treninga da izdržimo taj ritam srijeda-subota, protiv Sarajeva trkački dobro stojimo, a za nekoliko dana protiv Olimpica već druga priča. Nadam se da ćemo to nadoknaditi u narednom periodu" ističe Hećo.

Sutra ih očekuje teška utakmica protiv Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Široki znamo da je kvalitetan, oni imaju tri boda, ali to nije realan odnos snaga. Imali su teške utakmice, oni će ovdje doći napasti, ipak mi igramo kući na Bilinom polju, moramo ostaviti srce na terenu i ne smijemo dati više nikome da odnosi bodove s našeg terena. Atmosfera u svlačionici nije sjajna, ali nije ni loša, svjesni smo da smo igrali loše protiv Olimpica, svjesni smo sada da nas očekuje protiv Širokog teška utakmica, moramo dati sve od sebe da osvojimo bodove koji su nama veoma potrebni", kazo je Hećo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi