Veznjak Čelika za SportSport.ba

Hećo: Igrat ćemo važnu ulogu u narednoj sezoni

D. Kurbegović

Nakon treninga Čelika na Bilinom polju razgovarali smo sa 28-godišnji veznjakom Harisom Hećom, koji je govorio o prošloj sezoni, pripremama za narednu, te očekivanjima i svojim igrama u predstojećoj sezoni.

"Prošla sezona je prošla, to trebamo zaboraviti, dobro se igralo večina igrača je bila u formi, nadam se da ćemo nastaviti s takvim igrama. Zadržali smo igrački kadar, u prošlim sezonama dosta igrača ode u ljetnom prelaznom roku, sada je ostalo dosta dobrih igrača koji su iznijeli teret u prošloj sezoni", nada se Hećo.

Planovi u narednoj sezoni su gorni dio Premijer lige.

"Igrat ćemo veliku ulogu u narednoj sezoni, mislim da možemo sigurno biti među sedam najboljih ekipa. Zadržali smo igrače, to je najbitinije, naravno uz dobar zdravstveni bilten očekujem dobre igre kako ekipe, tako i svoje, biće to vjerujem dobro", kazao je za SportSport.ba veznjak Haris Hećo. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.