Helvida: Nemamo prostora za greške

Metalleghe dočekuje Podgrmeč

Helvida: Nemamo prostora za greške

S. Mlaćo

Nogometaši jajačkog Metalleghea danas će na svom terenu u okviru 23. kola Prve lige Federacije BiH dočekati ekipu Podgrmeča iz Sanskog Mosta koja se jednom nogom već nalazi u nižem rangu.

Metallegheu je pobjeda prijeko potrebna da bi nastavili bitku sa Zvijezdom za osvajanje prvog mjesta i u Jajcu vjeruju da će i danas upisati tri boda. Ipak, pozivaju na oprez jer unaprijed upisani bodovi nikome nisu donijeli dobro.

Treneru  Nerminu Bašiću zbog tri žuta kartona nedostajati će golman Nevres Fejzić te iskusni stoper Dragoslav Stakić.

“Zanima nas samo pobjeda sa kojom bismo i dalje ostali na vrhu tabele. Podgrmeč je očigledno o krizi, ali to nije naš problem. Nadamo se lijepom vremenu, dobro popunjenim tribinama i trinaestoj pobjedi. Polako se približavamo vrhuncu sezone i nema prostora za greške“,  istakao je za službenicu stranicu kluba iz Jajca pouzdani stoper Armin Helvida.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč na Mračaju igra se sa početkom u 16:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi