Hladna lica naših reprezentativaca

Zmajevi stigli u Zenicu

Hladna lica naših reprezentativaca

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija BiH stigla je u Trening centar N/FSBiH u Zenici. Hladna i skamenjena lica naših igrača dovoljno govore o raspoloženju nakon sinoćnjeg poraza protiv Belgije.

Među ekspedicijom koja je došla u Zenicu bili su i kapiten Edin Džeko, te Emir Spahić, koji su sinoć doživjeli povrede na utakmici protiv Belgijanaca.

Ekipi se priključio i kapiten mlade reprezentacije BiH Armin Hodžić. Kada je u pitanju raspored naše selekcije, večeras je u 18. sati planiran lagani trening oporavka nakon sinoćnje takmice.

Sutra će biti održana i press konferencija na stadionu Bilino polje u 18:15, dok će 15 minuta kasnije naši reprezentativci odraditi i trening koji će po običaju prvih 15-ak minuta biti otvoren za medije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.