Hoće li Mramor ponovo biti sretan Željezničaru?

Plavi trenirali u Mramoru

Hoće li Mramor ponovo biti sretan Željezničaru?

E. Škorić

Fudbaleri Željezničara trenirali su danas na stadionu u Mramoru.

Stručni štab i igrači Željezničara danas su doputovali u Tuzlu, trenirali su u Mramoru, a odsjest će u hotelu Senad od Bosne u Lukavcu.

Plavima je ovo jedini trening uoči sutrašnjeg revanša polufinala Kupa BiH protiv Slobode, koji se igra na stadionu Tušanj. Prošli put, pred prvenstvenu utakmicu, Željezničar je takđer trenirao u Mramoru i tada je slavio s 1:0, a gol je postigao Ivan Lendrić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjećanja radi, Sloboda je na Grbavici prošle srijede slavila s 2:1 i bliže je finalu, no u svakom slučaju će izabranici Edisa Mulalića sutra učiniti sve da obraduju svoje navijače.  

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi